Tai - pirmas kartas, kai savo santykių nebeslepianti pora pasirodo drauge.

Tiesa, išvydęs būrį juos pasitikusių fotografų, J. Valančiūnas nusprendė savo prabangaus „Maserati“ automobilio priešais knygyno kavinę nestatyti ir išvažiavo paieškoti kitos vietos.

Vėliau Jonas su Egle pastebėti besilinksminantys kitoje sostinės kavinėje.

Savaitgalį drauge su J. Valančiūnu iš Amerikos grįžusi E. Ačaitė naujienų portalui DELFI prisipažino, kad nesitikėjo sulaukti tokio visuotino dėmesio.

„Iš pradžių nesitikėjau tokio dėmesio. Tačiau stengiausi per daug nesigilinti. Tuo metu nebuvau Lietuvoje, tai viskas labai greitai prabėgo. Išvengiau žurnalistų atakos“, - DELFI pasakojo krepšininko mylimoji.

Eglė teigia, kad nebus viena iš tų krepšininko mylimųjų, kurios su malonumu atvirauja apie poros asmeninį gyvenimą, su žurnalistais dalinasi poros vargais ar džiaugsmais: „Asmeninių dalykų klauskite Jono. Jis – viešas žmogus, gal jums kažką daugiau papasakos. Aš nelabai norėčiau viso šito komentuoti. Nesu viešas žmogus, nelabai noriu kažką pasakoti. Noriu asmeninius dalykus pasilikti sau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (635)