„Mano akimis žiūrint, scenoje buvo bardakas. Pelenė atėjusi į kažkokį pokylį ir nerandanti sau vietos. Arba jūs galvojote, kaip nepamiršus teksto, ar laukėte, kol iššaus fejerverkai. Vietomis atrodė, kad vargote su šiuo kūriniu“, - komentavo muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Tai išgirdusi Liepa netgi apsiašarojo: „Daina melodinga ir turi be galo gražų tekstą. Man ją labai gera dainuoti, nes kūrinys atspindi mano gražų gyvenimą. Tačiau mano apranga nesisiejo su mano dainavimu, nes man parinkta fatališkos moters suknelė.“

Edmundas Seiliui atrodė kiek kitaip. Operos solistas scenoje matė laimingą žmogų.

Išvydęs ašaras braukiančią Liepą Audrius Giržadas pastebėjo, kad tai buvo labai moteriškas pasirodymas: „Laiminga – verkia, nelaiminga – irgi verkia. Bet jei verkiate iš laimės, mes irgi kartu pakūkčiosime. Svarbu, kad iš laimės verkiate“.

DELFI kalbinta Liepa prisipažino, kad ji pravirko ne dėl komisijos pastabų. "Tiesiog buvo labai jautrus kūrinys. Tik pradėjau dainuoti ir pajutau, kad akys pildosi ašarų", - prisipažino Liepa.

Pirmosios „Eurovizijos“ atrankos filmavimo akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)