Artėjančioms vestuvėms su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi besiruošianti moteris sako, kad pagrindinė visų moterų pokyčių priežastis – noras gražiai ir gerai jaustis.

Tačiau pasiryžti pokyčiams ją įkvėpė ne tik tai. „Kai moteris myli, kai jaučiasi mylima, kai ją supa artimieji, draugai ir geri žmonės, tai duoda dar daugiau stimulo. Atsiranda vidinio lengvumo, polėkio ir noro kažką daryti, žydėti ir skleistis“, – kalbėjo būsima nuotaka.

Paklausta, ar mylimi žmonės žinomos atliklėjos kartais nepalepina tortais ir pyragaičiais, Katažina juokavo, kad svarbiausia neprarasti saiko: „Aš nesakau, kad dabar nieko nevalgau. Kaip tik valgau viską. Pasakiau sau, kad daugiau niekada gyvenime nebedarysiu tokių dalykų, pavyzdžiui, kad išgėrusi kavos ir nepusryčiavusi kažkur lekiu koncertuoti ar filmuotis. Be pusryčių iš namų nebeišeinu. Pakeičiau mitybą, pradėjau sportuoti ir džiaugtis gyvenimu dar labiau“.

Moteris prisipažino, kad dėl darbų gausos sporto salę teko kiek apleisti – joje nebuvo jau dvi savaites. Turėdama galimybę dainininkė anksčiau į ją užsukdavo 3-4 kartus per savaitę.

Kardinalių mitybos pokyčių „Lietuvos balso“ mokytoja nesiėmė, tačiau atsakingai sureguliavo savo valgymo įpročius. Naktimis ji stengiasi nebevartoti jokio riebalų savo sudėtyje turinčio maisto. Taip pat atsisakė greito maisto ir „Coca-Colos“. „Mano racione to nebėra ir ačiū Dievui. Anksčiau būdavo, kad iki vakaro nieko nevalgau, paskui pakelės degalinėse sukimšdavau kokį sumuštinį ir lėkdavau toliau. Net jeigu žinau, kad neturėsiu laiko pavalgyti kitą dieną, tai iš vakaro pasidarau ir su indeliu keliauju. Kartais draugai net juokiasi“, – savo patirtimi dalinosi muzikantė.

Moteris neslepia, kad atsikračiusi dešimties kilogramų iš aplinkinių sulaukia daug malonių žodžių ir komplimentų: „Dabar jų sulaukiu ypatingai dažnai. Kai kurie stebisi, kodėl taip įvyko, nes stora nebuvau niekada. Tiesiog galbūt tie riebalai pavirto raumenimis ir sutvirtėjp kūnas. Dėl to atsirado ir tas lengvumo jausmas“.

Katažina Nemycko

Katažina sako, kad svorio pokyčiai nulėmė ir pokyčius jos spintoje, bet atsisakiusi mėgstamų apdarų moteris pernelyg neliūdėjo – įsigijo naujų. „Teko draugėms, sesei atiduoti daug drabužių. Bet man patinka keisti aprangą, atnaujinti stilių. Kiekvieną dieną ieškau naujovių“, – sakė pašnekovė.

Anot jos, netrukus įvyksiančios vestuvės ir sėkmingai susiklostęs asmeninis gyvenimas – dar vienas pagrindinių stimulų. „Jeigu nežiba akys, tu gali rengtis ką nori. Būk liekna, bet jeigu viduje nėra laimės ir džiaugsmo, jokios dietos ir jokie sportai nepagelbės, – drąsiai rėžė „Pop Ladies“ narė. – Geriausia motyvacija yra meilė. Seniai mane matę žmonės sako, kad atrodau labai atjaunėjusi. Kurie matė mane prieš dešimtmetį, sako, kad skirtumai dabar akivaizdūs lyg tarp žemės ir dangaus. Meilė duoda jėgų ir noro keistis. Atrodo, kad tuoj pakilsiu iš lengvumo“.

„Lietuvos balso“ mokytojų fotosesijos užkulisiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)