„Dalyvauju šiame šou tikrai ne dėl šlovės. Noriu save išbandyti. Mane kvietė ir į projektą „Šok su manimi“, bet vis atsisakydavau. Galiu pasakyti, kad bijau aukščio, bet norisi pasižiūrėti, kaip jausiuosi ant bokštelio. Man sekasi visai neblogai, po truputį įveikiu baimę“, - DELFI kalbėjo A. Kazakevičius.

Niekam ne paslaptis, kad Aleksandras susitikinėja su dainininke, sportininke Greta Lebedeva. Imtynininkas džiaugėsi, kad jį treniruotėse palaiko ir mylimoji. „Su Greta artimai bendraujame apie mėnesį, tačiau esame pažįstami porą metų. Esu užsiėmęs žmogus, bandžiau Gretą kalbinti ir anksčiau, bet ji turėjo vaikiną, neprisileido. Šis kartas įvyko visai netyčia. Užkalbinau ją, pabendravome. Žinote, kaip būna – suvirpa širdelė. Nors ji tada ir turėjo draugą, bet meilei neįsakysi. Pamačiau žmogų – šiltą gerą – ir pagalvojau - kodėl ne“, - apie santykius DELFI atviravo sportininkas.

Pokalbio metu A. Kazakevičius negailėjo komplimentų savo išrinktajai. Bronzos medalio laimėtojas gyrė dainininkės paprastumą, nuoširdumą, šaunumą: „Iš pradžių Greta man pasirodė kitokia. Tačiau vėliau įsitikinau, kad ji yra kompanijos žmogus, daug bendraujanti. Esu įsimylėjęs. Jaučiu tą patį ir iš jos. Jei aš nepaskambinu ji man skambina, klausia, ką veikiu. Nors kartu negyvename, bet susitinkame kiekvieną dieną.“

Pasiteiravus, kaip A. Kazakevičius žiūri į G. Lebedevos sceninę veiklą ir gerbėjus, sportininkas tikino, kad tikrai nepavydintis ir pabrėžė pasitikintis savo mergina: „Ji atrodo žavingai, gražiai. Jei būnu su žmogumi juo pasitikiu. Jei Greta nusižengs vieną kartą, pasitikėjimo nebus. Pasitikėjimas turi būti abipusis. Viskas gerai, jei ji bendrauja su kitais vaikinais, svarbu, kad neflirtuotų. Aš taip pat bendrauju su kitomis panelėmis.“

Komplimentų A. Kazakevičiui negailėjo ir laidos prodiuseriai. „Jis jau pirmosiose treniruotėse sugebėjo atlikti salto. Aleksandras labai disciplinuotas. Jei praleidžia vieną treniruotę, kurių savaitėje net penkios, pats pasako treneriui, kad praleistą dieną jis atidirbs, tuomet treniruojasi ir du kartus per dieną“, - pasakoja laidos rengėjai. Jau sausio 1-ąją pasirodysiame TV3 televizijos anonse Aleksandras vilkės olimpiečio uniformą ir šoks  į vandenį su olimpiniu medaliu.

Primename, kad didžiojoje TV3 premjeroje „Šuolis“ taip pat dalyvaus būrys kitų žvaigždžių. Jau atskleista, kad šuolių meistrais sieks tapti baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir TV3 laidos „Laikykis!“ vedėja Indrė Burlinskaitė. Jau netrukus ant trijų, penkių ir septynių metrų aukščio tramplynų stosis TV3 projekte „Šok su manimi“ išgarsėjusi profesionali šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos krepšinio rinktinės masažistas Juozas Petkevičius, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis ir humoristas Vitalijus Cololo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)