Metų renginyje, kuriame bus apdovanoti labiausiai Lietuvą prajuokinę politikai, pasirodys garsiausi šalies dainininkai, visų mylimi chorai ir populiarios muzikos grupės, visi jie „Auksiniams kiaušiniams“ rengia specialius pasirodymus. Stilisčių, kostiumų dailininkių ir grimuotojų rūpestis - arti aštuoniasdešimt kostiumų vos vienam, nepamirštamam balandžio 1-osios vakarui.

Nacionaliniuose apdovanojimuose „Auksiniai kiaušiniai“ laukia neeilinė premjera. „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas ir politikos žurnalistas Edmundas Jakilaitis pademonstruos gaidžiukų šokį, kurį rengia aštuonių choreografų komanda. Ir tai dar ne viskas - Andrius Butkus virs kentauru, o ministrė Vėsaitė iš „Dviračio šou“ uždainuos su į sceną grįžtančiomis „69 merginomis.

„Auksinius kiaušinius“ rengia penki rimti televizijos vyrai - Vytautas Šerėnas, Edmundas Jakilaitis, Laurynas Šeškus, Haroldas Mackevičius ir Gintaras Ruplėnas, nusprendę balandžio 1-ąją prajuokinti tuos, kurie juos juokino visus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)