Pirmadienio vakarą Vilniaus miesto Rotušėje pristatyta mados namų „Tiulio Fėja“ naujausia vestuvinių ir proginių suknelių kolekcija „Vestuvės”. Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė šias sukneles kurti pradėjo dar savo vestuvių išvakarėse, praėjusių metų rugsėjį.

Daugiau nei penkiasdešimt modelių šį vakarą žengė mažučiu, tarsi siaura senamiesčio gatvelė ar bažnyčios takelis podiumu. Modeliai – pilnos jaudulio, šypsenų, natūralios merginos – tokios, kokios būna nuotakos, pamergės, liudininkės, mamos tą ypatingą, svarbiausią dieną gyvenime. Tačiau pirmiausia pro akis nepraslysta ne kas kita, o būtent nuotaka ir jos suknelė.

G. Gurevičiūtė

Į pietietiškos šalies kiemelį transformuota didžioji Vilniaus Rotušės menė – su palmėmis, citrinmedžiais, šviežio vėjo gūsiu, žvaigždėmis nusėtu dangaus skliautu ir galybe durų – lyg pasirinkimu gyvenime – ne kartą publiką nuteikė šypsenoms, nukėlė į prisiminimus. Svečiams teko ne tik stebėti vis naują nuotaką ir viešnią, o ir gaudyti nuotakos puokštę, valgyti vestuvinį tortą, mėgautis putojančiu vynu ir tai jiems puikiai sekėsi sėdint ne dailiai išrikiuotose kėdžių eilėse, o prie vestuvių stalo.

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė sakė, kad renkantis vestuvinę suknelę svarbiausia yra galvoti apie save. Moteris savo naująja kolekcija siekė įkvėpti būsimas nuotakas svajoti ir pasitikėti savimi.

„Šiuo pristatymu ir visa kolekcija noriu įkvėpti nuotakas įgyvendinti savo svajonę būti gražiausia nuotaka pirmiausiai sau ir savo būsimam vyrui. Norite būti juoda nuotaka – mums tinka! Norite rinktis ryškias spalvas – mums tinka! Norite būti pieno baltumo nuotaka – tai nuostabu! Nėriniai, siuvinėjimai, šilkas, tiulis, nuometas, be nuometo – viskas tinka, nes apie tai jūs svajojate ir tai yra svarbiausia diena jūsų gyvenime, ne kažkieno kito. Galvokite tik apie save, nes atsukti laiką, mes galime tik savo kolekcijos pristatyme, o savo dieną jūs pakartosite gal tik savo mintyse. Būkite savimi pasitikinčios pačios gražiausios nuotakos, pamergės, mamos, uošvienės, būkite stilingiausi svečiai – pirmiausia sau“, - sakė dizainerė.

Daugiau kolekcijos pristatymo akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)