Pasak Monikos, šios vestuvės jai buvo pirmosios, kuriose ji dalyvavo kaip svečias.

Taip, tai buvo pirmos vestuvės mano gyvenime. Tuoktuvės buvo paprastos angliškos, tačiau man ypatingos tuo, kad jose dalyvavo visa mano šeima. Pastaruoju metu susimatome retai, nes esame vienas nuo kito labai toli“, - DELFI pasakojo M. Šalčiūtė.

Tarp šeimos narių vestuvių šventėje šmėžavo ir verslininkas Ugnius Kiguolis. Vyras pastaruoju metu neretai fotografų užfiksuojamas leidžiantis laiką kartu su interneto žvaigžde.

„Vestuvės buvo ramios ir jaukios, tokia yra ir Marija. Aš turbūt daryčiau kitaip, bet dar anksti planuoti“, - sakė Monika.

DELFI pasiteiravus, ar britiškos vestuvės skiriasi nuo lietuviškų, M. Šalčiūtė sakė didelio skirtumo nematanti.

„Na, didelio skirtumo gal ir nėra. Tiesiog dauguma žmonių buvo anglai, o lietuvių – mažiau. Lietuviškų patiekalų irgi nebuvo“.

Paklausta, kaip įsivaizduoja savo vestuves, Monika teigė kartais pasvajojanti apie jas, tačiau merginos idėjos šiuo klausimu – beribės.

„Norėčiau, kad viskas būtų, kaip pasakoje“, - DELFI sakė gražuolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)