Milijonieriaus stojo ginti jo bičiulė Monika Šalčiūtė. Socialiniame tinkle ji išplatino laišką, kuriame V. Baumilą bando sugėdinti dėl jo išsakytos kritikos U. Kiguoliui.
U. Kiguolis ir V. Baumila

„Tolerantiškasis Vaidai Baumila, šeimos problemos turi ir likti šeimos problemos, o ne svetimų ir nesusijusių su šeima žmonių ir, juo labiau, nekeliamos į viešumą, nemanai? O jeigu taip patinka spręsti šeimos nedarnumą, gal pradžiai pasirinkite artimesnį objektą, savo brolio šeimos skyrybas ir jo dukros gerovę. Geriau bandyti kurti kažką gražaus ir smukti, o susmukus atsistoti, negu išvis nieko nedaryti... Neklysta, tie kurie nieko nedaro, klysta tie, kurie bando ir daro.

Iki Ugniaus Tau dar nugyventi... Tau ir Tavo broliui padėjo, o tu dabar kaip šuo kandi į šeriančio šeimininko ranką, kuri maitino. Labai patiko išsireiškimas: „Pradėjai vaikščiot į niekam vertus tuštybių pilnus vakarėlius“. Tuose vakarėliuose esi dažnas lankytojas ir muzikantas, tai kaip čia dabar išeina? Pats lankaisi, svaiginiesi alkoholiu, o kitiems negalima? Žiūrėk, neprarask ir čia darbo už tokius išsireiškimus.

Apie kažkokias tuštybes dar ne tau kalbėti, kai ant veido daugiau plastinių operacijų ir mergaitiškų aksesuarų, nei pas kokią porcelianinę lėtytę..

Kalbi apie toleranciją homoseksualiems, tačiau pamiršti apie toleranciją žmogui. Kalbi apie kažkokius Lietuvos pašaipos objektus. Tai kitą kartą su tais pašaipos objektais nesisveikink, antraip elgiesi dviveidiškai (arba aš kažko nesuprantu).

Jeigu „Eurovizijoje“ užėmei 18 vietą ir Molėtuose klube surenki 87 žmones, tai dar nereiškia, kad turi privilegiją spręsti už kitus žmones, kuris čia mėgstamiausias ar nemėgstamiausias žmogus Lietuvoje.

Kodėl man atrodo, kad tiesiog bandoma joti tuo pačiu arkliuku ir visas tavo išsireiškimas – tiesiog naujas reklamos ieškojimo būdas? Nereikia ieškoti kieno tiesa, reikia ieškoti tiesos ir nevelti asmeniškumų. Jeigu nori gero homoseksualams, norėk gero ir heteroseksualams, nes mes visi tokie patys žmonės.

Gerbiu nuomonę, tačiau kartais geriau patylėti ir pradėti gerbti išsiskyrusią nuomonę nuo savosios, o ne imtis patyčų.

Taika, tikiuosi visa tai liks nesusipratimu, nes kažkaip labai negražu..
P.S. Nuo manęs nebūtina „Facebooke“ slėpti parašytų postų, kuriuose minima aš, būk vyras ir nebijok sakyti savo nuomonės, jei jau taip..“, – rašė M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (662)