Praėjus vos porai metų po vestuvių Šedžiai kreipėsi į teismą su prašymu išskirti. Šiaulių pirmasis apylinkės teismas tokio prašymo sulaukė ketvirtadienį. Teismo atstovė patvirtino, kad santuoka bus nutraukta abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

Prieš dvejus metus Šiauliuose žinomas verslininkas ir politikas Andrius Šedžius susituokė su 16 metų jaunesne dainininke Monika Kvietkute.

Svarstančių apie jų poros ateitį niekada netrūko: vieni skaičiavo, kiek laiko ši pora išbus kartu, kiti svarstė, kodėl šešiolika metų už savo vyrą jaunesnė mergina teka už kartą išsiskyrusio ir tris vaikus turinčio vyro.

Balandžio pradžioje pramogų pasaulio užkulisiuose jau buvo garsiai kalbama apie porą ištikusią santykių krizę, tačiau tada susisiekus su pačia M. Šedžiuviene, ji naujienos apie pokyčius šeimoje patvirtinti neskubėjo.

Šedžių vestuvių akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (835)