U. Kiguolis mano, kad Kauno miesto tarybos narys Dainius Matijošaitis socialiniame tinkle jį pavadino kugeliu, o M. Šalčiūtę – šaltiena.

Kauno vicemeras ir Etikos komisijos narys Simonas Kairys DELFI teigė, jog apskritai tokio klausimo nagrinėjimas komisijoje atrodo pakankamai keistai.

„Nemanau, kad čia yra ką naginėti. D. Matijošaitis neminėjo jokių pavardžių“, - teigė S. Kairys.

Tačiau komisija nusprendė, kad nagrinėti yra ką – nuspręsta prašyti oficialaus Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sūnaus pasiaiškinimo.

„Smagu matyti, kai tėtis aklai gina sūnų, aš irgi ginčiau, bet tikiuos aš savąjį kitaip išauklėsiu. Juk bailys tai šitoje istorijoje tik vienas, visaip sukantis uodegą, kai visiems aišku, kam ką norėjo pasakyti. Bailiai visada kieti prieš visus, bailiams ir trasa bloga, kai "profesionalumo" dėka dūžta automobiliai. Tegu dūžta, juk tėtis apgins ir nupirks naują“, - tame pačiame „Facebooke“ rašo U. Kiguolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)