„Draugė labai prisidėjo organizuojant mano mervakarį, vestuves. Visą gyvenimą šito nepamiršiu. Norėjosi jai padaryti kažką gero. Prieš kelias savaites palaidojau savo tėtį. Man labai sunkus metas. Stengiuosi imtis kuo daugiau veiklos, koncertuoti, bijau likti viena namuose. Tada būnu per daug su savo mintimis. Galvojau, kad nieko nenorėsiu veikti, tačiau supratau, kad nuo to niekam geriau nebus. Reikia gyventi toliau“, - kalbėjo K. Zvonkuvienė.

„Pop Ladies“ narė pasakojo, jog draugės mergvakaris nebuvo tradicinis vien todėl, kad merginos jį sugalvojo atšvęsti praėjus metams po vestuvių: „Seniai buvome pažadėjusios padaryti jai tokią staigmeną. Draugės mergvakaris prieš vestuves nebuvo itin geras, kokio ji nusipelnė. Draugę pabgrobėme iš namų, ji nežinojo, kur važiuoja. Užrišome jai akis ir tik oro uoste ji suprato, kas jos laukia.“

Atlikėja teigė, kad draugės iki paskutinės dienos nežinojo, ar pavyks įgyvendinti planus. Tačiau viskas pavyko puikiai ir kelionė buvo labai įspūdinga. Mergvakario dalyvės plaukiojo kruiziniu laivu, vakarieniavo skambant gyvai muzikai, apsilankė teatre, vaškinių figūrų muziejuje ir važinėjosi su baikeriais.

Mergvakario Londone akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)