„Jis išvykęs taip toli, kad mus skiria tūkstančiai kilometrų ir devynių valandų laiko skirtumas, todėl sudėtinga pasikalbėti net telefonu“, – DELFI kalbėjo D. Bosas. Paklausta ar neketina nuvykti aplankyti vyro, moteris teigė, kad sutuoktinio komandiruotės bei pomėgiai yra atskiri, ir jis ten važiuoja vienas. „Aš galiu lydėti, jei šalis labai graži ir vilioja mane, bet jeigu ne – tai ne. Man ir pačiai turi būti smagu, o jei man ten nepatinka, tai aš lieku namie ir auginu vaikus“, – naujienų portalui DELFI savo požiūrį atskleidė D. Bosas.

Nors moteris vykti pas vyrą neketina, tačiau labai jo laukia ir ilgisi. Paklausta, ar ruošiasi staigmeną, ar dovaną sutuoktiniui įteikti jam grįžus, verslininkė teigė, kad nereikia ypatingos progos norint pradžiuginti mylimą žmogų, o dovanų keitimasis per kiekvienas vestuvių metines – jų šeimoje nėra tapęs tradicija.

Pasiteiravus apie tai, kokių naujų patirčių atnešė dar vieni vedybiniai metai, moteris džiaugėsi, kad viskas eina kuo tolyn, tuo geryn. „Aš pati progresuoju ir tampu vis geresnė. Juk, žinot, nelengva jam su manim“, – kalbėdama apie gyvenimą šeimoje juokėsi D. Bosas.

Kiekviena šeima per bendrą vedybinį gyvenimą sukaupia nemažai šviesių bei džiugių akimirkų, kurios ne tik nuspalvina santykius, bet ir skatina tolimesnį sėkmingą jų vystymąsi. Tokių gražių prisiminimų išsisaugoję bendroje šeimos atmintyje turi ir Bosų šeima, tačiau vieną jų, D. Bosas, galėtų išskirti kaip ypatingą.

„Be jokios abejonės, kad Magdutės gimimas yra pats įsimintiniausias įvykis mūsų santuokoje. O taip, mes kartu turėjome daug gražių akimirkų. Aš esu labai dėkinga savo vyrui už visą gyvenimo kokybę, kurią jis man padovanojo“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo žinoma moteris.

Septintąsias vedybų metines švenčianti D. Bosas sako, kad santykių kaita yra natūrali ir ją reikia išmokti priimti. Pasak jos, nei viena ilgiau kartu gyvenanti šeima nepasakys, kad santykiai išliko tokie patys kaip pirmąjį mėnesį, kai viskas tik prasidėjo ir rodėsi, kad aplink skraido drugeliai. Moteris teigė, kad nereikia svajoti apie nerealius dalykus, santykiai keičiasi ir jie negali visą laiką būti tokie patys kaip draugystės pradžioje, jie pereina į kitokius, tačiau, jokiu būdu, ne prastesnius ir ne mažiau gražius.

Kadangi tiek Dainai, tiek Antanui ši santuoka nėra pirmoji, jie jau turi daugiau patirties, padedančios išgyventi įvairias gyvenimo peripetijas. „Mes jau susituokėme brandūs, todėl net negalėtume lygintis su jaunomis poromis, kurios itin sureikšmina net menkiausius nesutarimus. Išvydusi tokius kivirčus, kaskart pagalvoju apie tai, kaip svarbu gludinti tiek santykius, tiek savo asmenybės aštresnius kampus, o patirtys – ar geros, ar blogos – visada prideda pliusų“, – apie tai kokią naudą turi sukaupti išgyvenimai pasakojo A. Boso žmona.

Moteris sako nesuprantanti tų žmonių, kurie tvirtina, kad kai susipyksti, reikia pabūti atskirai. „Pas mus niekada nebūna nekalbadienių. Mes išsisakome, jeigu reikia ir išsirėkiame, bet po to iškart ir susitaikome. Aš visada sakiau, kad tylėjimas, fanaberijos ir principai niekuomet nieko neišsprendžia. Jie tik nutempia viską į kitą dieną. Reikia atvirai kalbėti apie tai, kas kam nepatinka ir kas kokių norėtų pokyčių“, – apie dalykus, kuriuos reikia atsiminti norint laimingai gyventi santuokoje, naujienų portalui DELFI, kalbėjo D. Bosas ir pridūrė, kad tiek savo, tiek kitų šeimoms labiausiai norėtų palinkėti išminties, kantrybės bei atlaidumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)