Dalyviams teko atsakinėti į „Anglų kalbos studijos“ (AKS) dėstytojos Aurelijos Ignotaitės klausimus apie Heloviną. Kalbintieji papasakojo, ar švenčia Heloviną, kokią reikšmę turi ši šventė ir įvardino savo didžiausias baimes. 

„Didžiausia baimė mano gyvenime yra mirties. Kitos baimės kyla iš šios“, - sakė dainininkė Monika Liu. Šokių grupė „Girls Only“ lyg susitarusios tvirtino, kad didžiausia jų baimė yra vorai. Jurga Šeduikytė atskleidė bijanti aukščio, o Egidijus Sipavičius – gyvačių. Deiviui baimę kelią seni namai, o jo žmonai - nardymas.

Monika Liu sakė dabar nešvenčianti Helovino. Tačiau pats įsimintiniausias buvo tada, kai ji vilkėjo kebabo kostiumą. „Buvo labai nepatogu šokti, karšta“, – juokėsi dainininkė.

„Svarbiausia per Heloviną linksmintis“, – kalbėjo savo vyrą į filmavimą atėjusi palaikyti Renata Voitechovskaja-Norvilė.

„Kalbėk drąsiai“ - DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)