A. Valentaitė su L. Pinkevičiumi susituokė prieš septynerius metus, nebegyvena kartu jau šešerius, vis tik išsiskirti nutarė tik dabar.

Pati A. Valentaitė patikino, kad skyrybos vyksta draugiškai, bendru sutarimu. Penktadienį vykusiame posėdyje nė vienas iš sutuoktinių neturėjo dalyvauti, esą viskas turėjo sklandžiai įvykti ir be jų.

Vilniaus apylinkės teismo atstovė Guoda Paužaitė DELFI patvirtino, kad teismo sprendimas šiandien nebuvo priimtas. „Yra nesklandumų su formuluotėmis“, – priežastį paaiškino teismo atstovė. Skyrybų bylos svarstymas atidėtas vėlesniam laikui.

DELFI žiniomis, Asta ir Laimutis buvo pasirašę vedybų sutartį.

Primename, kad prabangios Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus vestuvės įvyko 2008 rugsėjo pradžioje. Pora žiedus sumainė Lentvario bažnytėlėje. Sutuoktiniai nesislapstė, net ceremoniją galėjo stebėti visi norintys. Astą ir Laimutį sutuokė kunigas Ričardas Doveika.

Paprastai po turtingų žmonių skyrybų antrajai pusei atitenka nekilnojamojo turto, transporto priemonė bei tam tikra pinigų suma. Tiesa, įprasta, kad solidžią pinigų sumą antroji pusė gauna ne iš karto, o dalimis ir per ne vienerius metus.

Vestuvių dieną A. Valentaitė pasipuošė Juozo Statkevičiaus kurta balta suknele, dekoruota rožėmis. Pamergės pasipuošė žemę siekiančiomis kreminės spalvos suknelėmis.

Bažnyčioje, ceremonijos metu, skambėjo Asmik Grigorian ir styginių kvinteto atliekami kūriniai.
Po iškilmių bažnyčioje, svečiai buvo pakviesti į Lentvario dvarą. Vėliau vestuvių puota persikėlė į Vilniaus rotušę, o po vidurnakčio – į prabangų naktinį klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)