Per kelias savaites Petro ir Livetos Kazlauskų dukra neteko šešių kilogramų. Dainininkė sakė, kad tiesiog neranda laiko maistui. Siuvėja buvo priversta pamažinti naują I. Kazlauskaitės sceninį kostiumą. Moteris pasakojo, kad patirdama stresą prieš filmavimus, koncertus nieko nevalgo. Tada svoris krenta dar labiau.

Dainininkės idealai  Beyonce ir Jennifer Lopez. I. Kazlauskaitę visada žavėjo moteriškų formų dailiosios lyties atstovės. Dabar matomas atspindys veidrodyje I. Kazlauskaitės nedžiugina. 

Ingrida Kazlauskaitė

„Mano ūgis – 169 centimetrai. Normalus kūno svoris yra 50 kilogramų. Sau labiau patinku, kai sveriu daugiau, o ne atrodau kaip šakalių paradas. Anksčiau pavalgydavau degalinėse, bet pastebėjau, jog pradėjo streikuoti skrandis. Su savimi visada turiu šokolado, bananų, obuolių, vandens, džiovintų uogų. Suvalgiusi sumuštinį, išgeriu ananasų sulčių. Jos padeda greičiau suvirškinti maistą.

Ingrida Kazlauskaitė

Labai mėgstu pavalgyti, leidžiu sau beveik viską. Mano kūno formoms tai nekenkia. Už tai esu dėkinga genams. Galbūt, jei mano gyvenimo būdas būtų ramesnis, būčiau stambesnė. Tikiuosi sausio mėnesio viduryje atsiras laiko atostogoms. O jų metu pavyks atgauti prarastus kilogramus“, - DELFI kalbėjo Ingrida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)