„Rihannos standartai labai aukšti, Ypač, kai kalbame apie artimus santykius. Leo iškrenta iš šios kategorijos, nes yra labai suglebęs ir apsileidęs“, – OKMagazine.com kalbėjo porai artimi šaltiniai.

Nepaisant rimto Rihannos nusiteikimo, L. DiCaprio linkęs galvot, kad jo mergina tiesiog juokauja ir erzina jį. „Jam tai kelia tik juoką“, – atskleidė šaltinis. – Jis niekada neturėjo merginos, kuri jam vadovautų, tad įsivaizduokite, kaip jis jaučiasi.

Kad Rihhanos ketinimai rimti įrodo ir tai, kad mergina savo vaikinui jau pasamdė trenerį bei užrašė į kovos menų treniruotes. „Rihhanna nori, kad jis turėtų tvirtą pilvo presą“, – sakė pašnekovas.

Aktoriaus problemos dėl papildomų kilogramų prasidėjo jam baigus filmavimosi darbus juostoje „Volstrito vilkas“. Po įtempto darbo grafiko aktorius atsipalaidavo atostogaudamas ir kimšo viską iš eilės. 40 metų sukaktį neseniai atšventusiam vyrui tai ne į naudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)