„Dar tais laikais, kai dirbau „Yeezus“, pamačiau XIX amžiaus knygą. Ji buvo aksominiais viršeliais, su žalvariu. Pažiūrėjau į visų tų žmonių nuotraukas ir jie atrodė tokie tikroviški, jų drabužiai buvo neįtikėtini, bet jie nesišypsojo. Žmonės, žinote, paparacai nuolat prieina prie manęs ir klausia: „Kodėl tu nesišypsai?“. Galvoju, kad ne šypsena verčia mane šypsotis. Kai matai paveikslus senoje pilyje, žmonės juose nesišypso, nes jie neatrodytų protingi“, - žurnalistui iš „High Snobiety“ sakė K. Westas. 

Rašytoja Olivia Foster, kuri 2012 metais svetainėje „Tumblr“ įkūrė paskyrą „Sad Kanye“ („Liūdnasis Kanye“), nes „visus kada nors apima liūdesys“, seniai mano, kad tikroji priežastis, kodėl K. Westas niekada nesišypso, yra ta, kad jis iš prigimties yra maištininkas.

„Neatrodo, kad Kanye būtų tas vyras, kuris darytų tai, ko nori žmonės“, - sako ji. Tačiau ji taip pat mano, kad jo polinkis nesišypsoti gali būti susijęs su 2002 metų autoavarija, po kurios reperiui buvo atlikta rekonstrukcinė veido operacija ir kuri įkvėpė jo dainą „Through the Wire“.

Nesišypsančios įžymybės spaudai kelia daug kankynės. Tarp tokių rimtuolių yra Kristen Stewart, Seanas Pennas ir britų dizainerė Victoria Beckham. Ankstesniuose interviu V. Beckham yra nurodžiusi kelias savo rimtos veido išraiškos priežastis. Naujausiame interviu žurnalui „Vogue“ ji sakė: „Aš šypsausi savo viduje, bet jaučiu, kad esu atsakinga prieš madų bendruomenę“.

Tuo metu K. Stewart žurnalui „Hello“ praėjusią vasarą sakė, kad šypsojimasis prilygtų savęs pardavimui: „Jeigu šypsočiausi paparacų nuotraukoms, manau, kad žmonės būtent už tai mane niekintų“.

Žinoma, daug įžymybių iš tikrųjų nesišypso dėl to, kad neįmanoma kiekvieną akimirką vaikščioti išsišiepus, be to, šypsena reikštų, kad jie yra šilti ir draugiški žmonės, o ne alfa žvaigždės. Tačiau kas tai pripažins?
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)