Kartu su sužadėtiniu Matthew Rutleriu ir kartu koncertuojančiais muzikantais atrakcionų parke jie praleido septynias valandas, iki pat vidurnakčio, kai pramogų parkas yra uždaromas, rašo uk.eonline.com.

„Panašu, kad Christina gerai leido laiką, kartu su savo draugais ji atrodė laiminga“, - pasakojo dainininkę kartu su bičiuliais ir sužadėtiniu matės asmuo.

Taip pat jis pridūrė, kad Ch. Aguilera baugiai žvilgčiojo į minias ir norėdama likti nepastebėta veidą mėgino dengti kepure su snapeliu. „Ji nekreipė dėmesio į nusifotografuoti kartu prašiusius žmonės. Ji paprasčiausiai praeidavo pro šalį“, - papasakojo jis. 

Gimtadienio šventei Ch. Aguilera pasirinko juodus sportbačius, džinsus ir languotus marškinius.

Anot Ch. Aguilerą mačiusio asmens, ji sumokėjo dviem Disneilendo darbuotojams, kad šie padėtų jai išvengti eilių. Taip pat jis papasakojo, kad visa dainininkės gimtadienį šventusi kompanija vakarieniavo „Carthay Circle“ restorane, o po vakarienės Ch. Aguilera nusipirko spurgą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)