Pranešama, kad aktorė akis slėpė po akiniais nuo saulės.

Pirmadienio vakarą „New York Times“ portale buvo paskelbtas aktorės laiškas, kuriame ji detaliai paaiškina savo sprendimą ryžtis operacijai.

Prieš oficialiai paskelbiant žinią, paparaciai užfiksavo, kaip aktorius Bradas Pittas guodžia savo žmoną per vaikų futbolo rungtynes. Paaiškėjo, kad tuo metu aktorė kaip tik laukė žinios, ar ji serga vėžiu. Netrukus ji apsisprendė imtis prevencinių priemonių.

Pašalinus aktorės kiaušides ir kiaušintakius, ji nebegalės turėti vaikų, jai prasidėjo ankstyvoji menopauzė.

„Tos penkios dienos buvo labai sunkios, tarsi migloje. Buvau vaikų futbolo varžybose, bandžiau bet kokia kaina išlikti rami ir susitelkusi“, – apie savo sprendimą ryžtis kiaušidžių ir kiaušintakių pašalinimo operacijai rašė aktorė.

Visą laiką greta jos, kaip ir 2013 metais, kai moteris ryžosi dvigubai mastektomijai, buvo vyras B. Pittas. Sužinojęs, kad jo žmonai gali prireikti operacijos, jis sutrumpino viešnagę Prancūzijoje ir po kelių valandų jau buvo šalia.

A. Jolie negaili gražių žodžių savo mylimam vyrui, kuris visada ją palaiko: „Man labai pasisekė, kad turiu tokį gyvenimo partnerį, kuris mane be proto myli ir palaiko“.

„Visi, kurių žmonai ar merginai tenka patirti tokį dalyką, turi žinoti, kad jų vaidmuo labai svarbus. Bradas buvo kartu su manimi klinikoje, jis nuo manęs nesitraukė nė akimirkai. Sugebėjome rasti laiko kartu pasijuokti. Abu žinojome, kad šis sprendimas yra reikalingas mūsų šeimai, jis mus turėjo suartinti. Taip ir nutiko“, – po 2013 metais atliktos operacijos sakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)