Aktorė, kuriai ši prevencinė operacija buvo atlikta praėjusią savaitę, yra populiariausia naujoje apklausoje, kurioje prašyta įvardyti, kas yra geriausi moterų teisių propaguotojai.

Mados namų „Rose & Willard“ organizuotoje apklausoje A. Jolie aukščiausią poziciją užėmė dėl savo darbo Jungtinėse Tautose ir kampanijų, raginančių užkirsti kelią moterų lytiniam išnaudojimui karo zonose.

Jos varžove tapo filmų apie berniuką burtininką Harį Poterį žvaigždė Emma Watson, kuri irgi yra JT ambasadorė, pradėjusi didelio dėmesio sulaukusią feministinę kampaniją praėjusiais metais.

E. Watson liko antra; tarp kitų pirmojo penketuko garsenybių yra aktorė Jennifer Lawrence ir didelį pripažinimą pelniusi rašytoja feministė Germaine Greer.

„Rose & Willard“ tinklalapio įkūrėja Heidy Rehman rašo: „Mus stumia į priekį moterų galios didėjimas ir jų moteriškumo akcentavimas, ir visa tai tobulai įkūnija Angelina Jolie. Apklausa rodo, kad būtent tokios rūšies feminizmas šiuo metu labiausiai patinka visuomenei. Emma Watson yra dar vienas jaudinamas pavyzdys ... Jos kampanija „HeForShe“ (Jis už ją) kovoja, kad visuomenė gerbtu ir priimtų moteriškąsias ypatybes.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)