Kadaise mergina maniusi, jog seksualūs šokiai tik lieknoms, tačiau, pradėjusi lankyti šokių būrelį, britė nuomonę pakeitė. 26 metų mergina – garsi burleskos šokėja, kuriai geidulingi judesiai neša nemenką pelną.

Merginos sceninis vardas – Chazabelle Royale. Jos misija – įrodyti, jog ir apkūnios moterys gali būti itin seksualios. Ir jai neblogai sekasi.

Mergina teigia: „Iš pradžių buvo labai nejauku prieš nepažįstamus žmones rodyti apatinius, tačiau įgavau pasitikėjimo savimi. Po kiekvieno pasirodymo prieina žmonės ir dėkoja“.

Merginos kelias į burleskos pasaulį prasidėjo 2013 metų kovą, kai vietos dienraštyje pamatė skelbimą apie šokių pamokas. Po skaudaus išsiskyrimo su antrąja puse mergina buvo palūžusi, visai savimi nepasitikėjo.

„Pirma pamoka buvo labai sunki“, - pripažįsta šokėja, tačiau po kurio laiko ji pradėjo jaustis ne prasčiau už pačią burleskos deivę Ditą Von Teese.

2013 metų spalį Chazabelle Royale nurungė 50 kitų šokėjų ir laimėjo „Miss Burlesque 2013“ titulą. Mergina tikisi, jog pavyks ir šiais metais.

„Buvo laikas, kai nekenčiau savo kūno, tačiau dabar jį myliu. Norint būti seksualia, nereikia būti perdžiūvusia. Ir aš esu gyvas to įrodymas“.

Mergina taip pat dainuoja, o savąsias kūrinių versijas talpina internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)