Kūrinį galite išgirsti čia:

Dainoje „Noriu šiąnakt“ apstu erotinių frazių: vaikinas deklaruoja norintis glaustis kūnais ir lyg retoriškai klausia „kaip jautiesi?“. Kurinyje taip pat skamba žodžiai: „Tu karšta... Aš su savim atnešiu liūtį“, „Liesti... Tai viskas apie ką svajoju“. Tai apie ką vis dėlto naujoji atlikėjo A. Janonio daina?

„Tai daina apie jaunatvišką meilę, aistrą ir troškimą būti kartu. Mano nuomone, tai vienos aktualiausių temų jauno žmogaus gyvenime, natūralu, kad apie tai ir yra dainos tekstas“, - pasakoja dainininkas.

Muziką sukūręs dainininkas Sasha Song neabejoja, jog daina „Noriu šiąnakt“ taps hitu: „Kai rašau dainas kitiems atlikėjams, kuriu tarsi sau. Be to, visada atkeipiu dėmesį į pasaulio muzikos rinkos tendencijas ir kas yra madinga, populiaru būtent dabar. Daina yra labai šiuolaikiška, net neabejoju jos sėkme.“

Kaip pasakoja jaunosios kartos atlikėjas A. Janonis, daina „Noriu šiąnakt“ - svarbus etapas pradedant solinę karjerą: „Su šia daina prasideda naujas etapas mano gyvenime. Pagaliau atsiriboju nuo veiklos vaikinų grupėje „Kvinta“ ir pilnu žingsniu žengiu į priekį su soline programa.“

Tiesa, prieš muzikinę premjerą Audrius labai jaudinosi. „Nemiegojau maždaug 36 valandas. Nuolat galvojau, kaip gerbėjai priims mano pirmąjį solinį kūrinį, ar jis jiems patiks. Tikiuosi, kad pirmas blynas neprisvilo“, - sako gerbėjų teismui dainą „Noriu šiąnakt“ atiduodantis atlikėjas Audrius Janonis.

Audrius Janonis, N. Tėrėščenko nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)