„Visi grupės pavadinimo prasmę yra linkę supaprastinti, bet aš noriu pasakyti, jog mums tai nemalonu, – karštai tęsia vaikinas. - Mūsų grupė orientuojasi ne tik į lietuviškos popmuzikos publiką. Būtų gerai, jei klausytojai suprastų mus nuo pradžių ir išgirdę grupės pavadinimą nemaišytų jo reikšmės, - sako Raigardas. - Todėl viešai prašome grupės N.E.O. pavadinimą rašyti su taškais tarp raidžių.“

Keturi talentingi draugai nuo 2000 metų koncertuoja kaip grupė N.E.O. Oficialus grupės įkūrėjas yra nuo mažumės kūręs dainas įvairiems Lietuvos atlikėjams, grupėms „Rondo“, „Mink Taką“ – 24 metų Raigardas Tautkus. Jis sakosi pradėjęs kurti dainas būdamas vos 12 metų. Suburti grupę ir pats koncertuoti Raigardas svajojo dar anksčiau, tiesa, jo svajonė išsipildė kiek vėliau.

Iš pradžių suburta grupė koncertavo nereguliariai, nes jos nariai, ypač Raigardas, buvo užimti mokslais. Eurovizijos atrankų dėka labai išgarsėję vaikinai jautė vis didesnį gerbėjų palaikymą, pirmasis grupės singlas „Aš tikiu“ 2004 m. vasarą nuskambėjo visoje Lietuvoje.

Toliau sekę radijo singlai taip pat pakliūdavo į šių radijo stočių grojaraščių viršūnes. Dažnai grojamas buvo ir anglų kalba atliktas Eurovizijos konkursui skirtas singlas „You are in Hollywood“.

Kolektyvas džiaugiasi nesenai įkūręs naują muzikos įrašų studiją Vilniaus centre. Lapkričio mėnesį N.E.O. planuoja išleisti pirmąjį albumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją