Pirmą kartą Lietuvos muzikos industrijoje daugumą albumų ir singlų apdovanojimų nulėmė skaitmeninės perklausos ir peržiūros.

Auksiniais pripažinti Leono Somovo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu singlai „Lower Than The Ground“ bei „Ką tu su manim darai?“. Auksą pelnė ir singlas „Nauji metai“, bendras Jazzu, Leono Somovo bei grupės "Antis" singlas.

Monika Linkytė su daina „Po dangum“, kurią sukūrė Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu, taip pat pelnė auksą.

Auksiniu albumu tapo Marijono Mikutavičiaus albumas „Lengvas būdas mesti klausytis“, kuris buvo išleistas prieš 11 mėn.

Prognozuojama, jog artimiausiu metu jis gali tapti platininiu.

M. Mikutavičius pajuokavo, kad tai bent vienas apdovanojimas, prie kurio neprisidėjo Jazzu ir L. Somovas. J. Arlauskaitė šypsodamasi atkirto, kad šiame albume yra ir jų bendras kūrinys.

Beje, M. Mikutavičius į renginį atvyko rankose laikydamas katiną, tačiau plačiau paaiškinti, kieno šis gyvūnas ir ką jis veikia renginyje, nepanoro.

Pasak V. Stackevičiaus, Lietuvoje įvyko lūžis, kuris pagaliau atspindi pasaulio muzikos tendencijas. Iki šiol apdovanojimus gaudavo tik albumai. Dabar – dar ir singlai.

Susitikimo metu paaiškėjo ir vienas iš M.A.M.A. 2015 apdovanojimų iškilmių vedėjų, kuriuo tapo Justinas Jankevičius. Jis trečiadienį buvo pristatytas popierinio modelio pavidalu, nes pats negalėjo atvykti.

M.A.M.A. 2015 apdovanojimai vyks sausio 29 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)