Trečią kartą organizuojamo renginio programoje šiemet – daugiau kaip šešiasdešimt užsienio ir Lietuvos atlikėjų bei grupių. Iš viso per tris dienas į scenas žengs ir pasirodymų kokybe rūpinsis bemaž 500 muzikantų bei jų komandų narių.

Penktadienį, liepos 31 d. festivalyje koncertavusi britų soul diva Jessie Ware į Rumšiškes atvyko su 11-os žmonių palyda. Tarp jų – ir asmeninė dainininkės grimerė. Kad šiai būtų patogu dirbti į Jessie Ware persirengimo kambarį privalėjo būti pristatytas specialus veidrodis su lemputėmis – ši sąlyga dainininkės pageidavimų sąraše ne tik pažymėta kaip „gyvybiškai svarbi“, festivalio organizatoriai sulaukė nuotraukos kaip jis turi atrodyti.

Tarp Jessie Ware pageidavimų – britų atlikėjų mėgstama „Throat Coat“ arbata, „Nakd“ batonėliai be gliuteino bei angliški bulvariniai žurnalai.

Daugiau festivalio akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)