Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas ir kiti teatro aktoriai performanso metu prikonservavo 200 gero humoro skardinių. Visos jos buvo išdalintos sostinės aikštėje susirinkusiems gerbėjams.

„Gaila, kad atsinešėme tik 200 tuščių skardinių, tad vietoje galėjome užkonservuoti tik tokį kiekį gero humoro dozių. Iš tiesų, nesitikėjome tokio žmonių antplūdžio ir tokio poreikio. Nejau išties visiems taip liūdna?“, – akys išpūtęs kalba A. Bružas.

Susirinkusi minia susitikimo su aktoriais metu iš pradžių apšilo improvizuotų žaidimų pagalba. Tuo metu aktoriai susistatė tuščių konservų piramidę. Kai visi buvo pasiruošę humoro dozių dalyboms, 200 vietoje prikonservuotų skardinių buvo išgraibstytos lyg tai būtų didžiausias deficitas.

„Gerai nuotaikai sukurti nereikia specialių sąlygų – viską galima padaryti čia ir dabar. Taip ir gero humoro skardines kartu su visais susirinkusiais užkonservavome čia ir dabar. Žmonės galės jas atsidaryti, kai pritrūks geros nuotaikos, ir įkvėpti pozityvaus oro gūsį“, – rimtu veidu aiškina aktorius Kirilas Glušajevas.

Tiems, kam akcijos metu pritrūko humoro konservų, jų galima bus gauti per šio sezono „Kito Kampo“ spektaklius, kurių ciklas prasideda jau rugsėjo 30 d. Vilniaus Mažajame teatre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją