Tačiau „Nesunaikinama“ komanda nepasiduoda ir žada neišdildomą įspūdį kino teatrų ekranuose. Pristatome aštuonis svarbiausius „Nesunaikinami 3“ aktorius ir jų vaidinamus personažus.

Sylvesteris Stallone yra kultinio veiksmo filmo „Nesunaikinami“ idėjinis vadas ir iniciatorius. Neabejotiname šios vasaros hite „Nesunaikinami 3“ S. Stallone vaidina Barnį Rosą – grupės vadą ir strategą, be gailesčio šluojantį blogiečius pasitaikančius savo kelyje.

Kai S. Stallonei buvo 15 metų, klasiokai balsavo, kad iš visos klasės jis turi didžiausią tikimybę gyvenimą baigti elektros kėdėje. Jie prašovė pro šalį ir šiuo metu saugiai leidžia savo dienas pensininkų kurortuose. Tuo metu S. Stallone turi dar vieną mažą darbelį – vėl išgelbėti pasaulį.

Melą Gibsoną ekranuose matėme išties seniai. Kadangi jis dažniausiai vaidina nuobodžius teisuolius, šį kartą viskas virsta aukštyn kojom. Veiksmo filme „Nesunaikinami 3“ M. Gibsonas yra filmo blogietis (reikia pripažinti, be galo įtikinantis) Konradas Stounbenksas.

Kartu su Barniu įkūręs „Nesunaikinamus“, vėliau Konradas taip pamilo pinigus, kad tapo ginklų prekiautoju, kuris be skrupulų parduotų automatą net vaikui. Ir dar šovinių pridėtų. Kartą Barnis už tokius reikaliukus jį jau nužudė, tačiau bjaurybė pasirodė gyvybingas ir nenumirė. Ne problema. „Nesunaikinamuose 3“ jis tikrai neatsilaikys.

Harrisonas Fordas prisijungė prie „Nesunaikinamų“ ir dar viena S. Stallones svajonė, suburti kartu niekada nevaidinusias veiksmo filmų legendas, išsipildė. Kaip ir dera tokiam inteligentiškam vyriškiui, filme „Nesunaikinami 3“ H. Fordas vaidina valdžios sluoksnių atstovą Maksą Drumerį, koordinuojantį komandos darbą.

Maksas ne tipiškas valdininkas, jis nesibodi išlįsti iš savo kabineto ir įšokti į sraigtasparnį, kurį pats ir pilotuoja. Įdomi detalė ta, kad H. Fordas taip pat yra puikus lėktuvų ir sraigtasparnių pilotas ir net turi nuosavą oro uostą.

Antonio Banderas – „Nesunaikinamų“ naujokas, tačiau senbuvis daugelio moterų širdyse. Žinomiausias ir karščiausias pasaulyje ispanas vaikystėje ketino tapti futbolininku, bet būdamas keturiolikos susilaužė pėdą. Jeigu būtų žinojęs, kokia aktoriaus karjera jam numatyta, turbūt būtų ją susilaužęs specialiai.

Dabar A. Banderasas subrendo, nėrė į „Nesunaikinamus 3“ stačia galva ir tapo Galgo (ispaniškai – Kurtas), Ispanijos karinių pajėgų profesionalu, įnešusiu pietietiškos ugnies į komandą. Visa, ką jis daro filme nusakoma vienu žodžiu – „beprotiška“. Arba trimis žodžiais: „drąsu, bet beprotiška“.

Jasonas Stathamas – buvęs nacionalinės Britanijos šuolių į vandenį rinktinės narys, olimpietis, modelis ir geras Vinnie Joneso bičiulis.

„Nesunaikinamuose“ jis – komandos siela ir Barnio Roso dešinysis kumštis keistoka pavarde – Lee Christmas. Paprastas ir konkretus, visada pasiruošęs ir visada taiklus peilių svaidytojas. Bičas su kuriuo po eilinės operacijos galima gerai pasėdėti prie alaus bokalo. Toks pats kaip ir mes, tik truputį kietesnis.

Wesley Snipesą pasaulis vis dar prisimena kaip Bleidą iš legendinio filmo „Ašmenys“. S. Stallone W. Snipesą buvo nusižiūrėjęs dar tuomet, kai ruošėsi filmuoti pirmąją „Nesunaikinamų“ dalį, bet prie komandos aktorius prisijungė tik dabar.

„Nesunaikinamuose 3“ jis turi dvi pravardes: Daktaras Mirtis (arba tiesiog Dokas) ir Chirurgas. Viskas paprasta, jis profesionalus medikas, kažkada pasiklydęs pakeliui į polikliniką. Dokas nuklydo tiek, kad atsidūrė kalėjime. Gydytojo licencijos po to jis negavo, tad nusprendė pasiieškoti kito darbo ir pateko į „Nesunaikinamą“ šutvę.

Arnoldo Schwarzeneggerio aktoriaus karjera sėkmingai tęsiasi. Pabuvęs Kalifornijos gubernatoriumi „Terminatorius“ įgijo ir naujų gebėjimų, daugelis pastebėjo, kad jo vaidyba tapo žymiai įtaigesnė ir brandesnė.

Niekas nežino ar šį kartą Švarcas ištars garsiąją frazę „I‘ll be back“, tačiau jam yra numatytas didesnis vaidmuo nei pirmose dviejose filmo dalyse. Be to Švarcas asmeniškai pažadėjo, kad bus linksma. Jo vaidinamas Trenšas Mauzeris tikrai primins, kad „Nesunakinami 3“ yra ne šiaip veiksmo filmas. Tai pati tikriausia veiksmo komedija.

Dolphas Lundgrenas įkūnijo tyliausią „Nesunaikinamų“ personažą Gunerį. Jis sukurtas sudėjus visus Dolpho Lundgreno karjeros vaidmenis į vieną. Jei nematėte „Universalaus kario“, užteks pasižiūrėti „Nesunaikinami 3“ ir viskas taps akivaizdu. Jo genialumo priežastis paprasta: jis nekalba, jis daro.

Nors praeityje D. Lundgrenas vaidino ne pačius gudriausius veikėjus, neapsigaukite. Prieš tapdamas aktoriumi jis rimtai studijavo ir turi chemijos inžinerijos magistro diplomą. D. Lundgrenas ne tik bet ką galėtų patiesti dvikovoje, daugelį mūsų jis įveiktų ir sprendžiant kryžiažodžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)