Pasirodo, nei iš šio, nei iš to, vienam komandos nariui įsisiurbė siurbelė. Taip, tai ne pasaulio pabaiga, tačiau kraujo, pasak komandos narių, buvo tikrai nemažai.

Kova su siurbelėm

"Dabar ėmėme bijoti ne tik vorų įkandimų, bet ir visur aplink dairomės siurbėlių. Tikėkimės, kad šios mūsų aukos Indijos dievams užteko ir sveiki bei laimingi grįšime namo", - sakė D. Ulvydas.

Gruodžio 12 dieną kino teatruose pasirodysianti komedija “Šventa karvė“ pasakos apie du draugus, kurie išvyksta į Indiją „nušvitimo“ ieškoti. Netikėtai įsivėlę į konfliktą su įsiutusių vietinių minia, bičiuliai yra priversti bėgti per visą šalį, kur veši keisti papročiai, o keliuose šeimininkauja karvės, briedžiai, asilai ir išprotėję sunkvežimių vairuotojai. Tik įveikę tūkstančius kilometrų ir atsidūrę ant bedugnės krašto, draugai atranda visą tiesą apie gyvenimo prasmę ir savo draugystę.

Pagrindinius vaidmenis juostoje atliks Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.

Naujausios nuotraukos iš filmavimų Indijoje - galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)