Rusiškos versijos, kurios premjera jau ne už kalnų, režisierius Pavelas Lunginas. Pagrindinius vaidmenis atlieka aktoriai Vladimiras Maškovas ir Viktorija Isakova, skelbia russia.tv.

Serialo siužeto centre – majoro Aleksejaus Bragino ir kovos su terorizmu centro ekspertės Annos Ziminos konfliktas.

Specialiosios operacijos Šiaurės Kaukaze metu sunaikinama teroristų mokymų bazė ir užimamas bunkeris, kuriame aptinkamas išsekęs barzdotas grandinėmis surakintas vyras. Tai majoras Aleksejus Braginas. Prieš šešerius jis pateko į teroristų nelaisvę. Tėvynėje jis laikytas dingusiu be žinios.

Išvykdamas į paskutinę komandiruotę, A. Braginas Maskvoje paliko šeimą – žmoną Jeleną, sūnų Ivaną ir dukrą Katią. Dabar jis grįžta į normalų gyvenimą, kur jo, didelei vyro nelaimei, jau niekas nebelaukia. Be to, Aleksejus neabejotinai turi didelę paslaptį, kuria slepia net ir nuo pačių artimiausių žmonių. Paslaptį, kuri jam neduoda ramiai gyventi... 

Jau po pirmųjų A. Bragino apklausų A. Zimina pradeda įtarti, kad jis užverbuotas teroristų.

Seriale filmuojasi pačios ryškiausios Rusijos žvaigždės: Marija Mironova, Sergejaus Makoveckis, Andrejus Merzlikinas, Vladimiras Vdovičenkovas ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)