A. Jagelavičiūtė prieš metus įvardijo visas pagrindines poilsiautojų daromas stiliaus klaidas. Tik ar kas nors išgirdo jos patarimus? Tai antradienio popietę Palangoje DELFI komanda ir nusprendė patikrinti - pasikeitė kas nors per metus ar ne?

Anot žinomos stilistės, moterys pajūryje turėtų vengti itin aptemptų, veržiančių drabužių. Jos teigimu, aptempti drabužiai gali būti madingi vakarėlyje, nakties metu, bet tikrai ne pajūrio kurorto gatvėje – tai beskonybės ženklas. Taip pat specialistė tada patarė savęs karštomis vasaros dienomis nekankinti avint aukštakulniais kurorte.

Dar viena didelė klaida – ryškus makiažas. Kas tinka į klubą ar vakarėlį, nebūtinai gerai atrodys viduryje Basanavičiaus gatvės. O ypač paplūdimyje. Termometro stulpeliams kylant į viršų makiažas dažnai atrodo nehigieniškai ir neestetiškai.

A. Jagelavičiūtė taip pat griežtai rekomendavo jokiu būdu nevilkėti blizgančių, pigių, prigludusių, apnuoginančių, puoštų sagtimis, sintetinių suknelių. Dar vienas svarbus patarimas – nepersipuošti ir nesusikrauti savo gražiausių ir prabangiausių drabužių į atostogų lagaminą. Nors „persipuošimo“ sąvoka pakankamai reliatyvi, tačiau tokios išsipusčiusios gazelės kaipmat iškrenta iš atsipalaidavusių poilsiautojų būrio.

Kalbėdama apie vyrų stilių ir jų daromas klaidas, stilistė nepatarė rengtis „rembo“ stiliumi – juodi šortai, juodi akiniai ir grandinė ant kaklo. Anot jos, toks stilius nekelia pagarbios baimės, o tik šypseną. „Arnoldo Schwarzeneggerio įvaizdis nebegali sudominti moters“, – tada juokavo ji. Tačiau pati didžiausia ir neatleistina klaida – basučių ir kojinių derinys.

Įvertinti, ar A. Jagelavičiūtės patarimai buvo išgirsti, galite gausiai iliustruotoje DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (507)