111
Kitas

Taikstotės su per maža alga

Nepaisant to, trečiasis gyvenimo dešimtmetis – puikus metas savęs pažinimui ir savirealizacijai. Labai tikėtina, kad per tą laiką paklojote profesinį pagrindą, pamilote save tokią, kokia esate, kitaip tariant – jau esate pasiruošusi iššūkiui, kuris vadinasi gyvenimas. Nebereikia niekam nieko įrodinėti ir daryti to, kas jums nepriimtina. Situaciją nuo šiol kontroliuojate jūs.

Straipsnio autorei Natalee Brown po kelių mėnesių sukaks 32 metai, tad ji tikrai turi, ką patarti toms, kurioms trisdešimtmetis dar tik gresia. Ji teigia, kad vienas iš geriausių būdų sužinoti, ko norite iš gyvenimo, įsitikinti, ko tikrai nenorite. Taigi ji sudarė sąrašą dalykų, su kuriais trisdešimties metų ribą perkopusi moteris privalo visiems laikams atsisveikinti. Taigi pradėkime. 10 dalykų, kuriems po trisdešimties tikrai neverta švaistyti nei laiko, nei energijos.

111
Kitas

Taikstotės su per maža alga

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)