Dainininkė, jau nebe pirmus metus dalyvaujanti nacionalinėje atrankoje, tikino, kad šiųmečiam konkursui yra ne tik pasirengusi, bet ir pagaliau subrendusi.

„Pirmą kartą dalyvaudama aš tikrai bijojau, dabar… nejaučiu baimės, nes žinau, kad „Eurovizijai“ jau esu subrendusi. Maža to, mane užgrūdino ir visi TV projektai – nuo „Lietuvos balso“ iki „Romeo ir Džiuljetos“. Tai tikrai užgrūdina ir scenos ar griežtos komisijos nebebijai“, – sakė atlikėja.

Vilija nuogąstavo, kad šiais metais kaip niekada bus sunku įrodyti, jog esi geriausias dainininkas. Mat dalyvauja visas tuntas profesionalių artistų.

„Šiais metais dalyvauja daug profesionalių muzikantų. Visi ne tik pasiruošę, pasipuošę, bet ir profesionaliai, vokalo prasme pasirengę. Kita vertus, žiūrovai tikrai turės iš ko rinktis“, – pasakojo V.Matačiūnaitė.

Šeštadienį studijoje komisijos krėslus užims operos solistas Edmundas Seilius, aktorė ir LMTA dėstytoja Adrija Čepaitė, režisierius Vytenis Pauliukaitis bei muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys. Dar trys nariai – muzikos prodiuseris ir kompozitorius Brandonas Stone'as iš Vokietijos, leidybinės įrašų kompanijos direktorius ir prodiuseris Valerijus Prosvirovas iš Rusijos ir vokalo pedagogė, dainininkė, daugelio Švedijos muzikinių TV šou komisijos narė Liselott Bjork – prisijungė internetinio ryšio pagalba.

Žiūrovų palaikymo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su nerimu laukia Mia, Monika Linkytė, Neringa Šiaudikytė, merginų grupė „Pop Ladies“, Soliaris, Martynas Kavaliauskas, Ieva Zasimauskaitė, Gintarė Sičiūnaitė, Tadas Vilčinskas ir Kristina Radžiukynaitė.

Praėjusioje laidoje paaiškėjo ir pirmasis, į kitą etapą patekęs dalyvių penketukas: Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, „VIG Roses“ ir Justinas Lapatinskas.

Žiūrovų ir komisijos verdiktas – jau gruodžio 28 dieną per LRT televiziją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)