Filme kalbės Gintaro Ruplėno bendražygiai, „Dviračio šou“ kūrėjai, studijų laidų draugai, teniso klubo „Aptarimas“ nariai.

Dokumentinį filmą kuria prodiuserių kompanija „TV play“, kurios vadovas Laurynas Šeškus buvo Gintaro Ruplėno draugas. 

Su filmo kūrėjais bendradarbiaujanti Gintaro šeima pasidalins asmeniniu foto archyvu, iš viso keliais šimtais nuotraukų iš Gintaro Ruplėno gyvenimo.

Žiūrovai išvys reportažus iš auksinio „Dviračio šou“ lobyno, kuriuose Gintaras Ruplėnas vaidino šmaikštų žurnalisto personažą, bus parodyti kadrai, kuriuose Gintaras – rimtas politinių renginių ir specialių transliacijų vedėjas.

Filmo autoriai pasidalins ir vaizdo medžiaga iš paskutinės Gintaro Ruplėno kelionės po Pažadėtąją žemę. Kristaus kančių kelias, stacijos, Golgota – tokia simboliška buvo paskutinė Gintaro gyvenimo diena prieš netikėtą mirtį. Išsvajota kelione į Izraelį besidžiaugiantį G. Ruplėną įamžino su juo keliavę draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)