Iš viso sukurta 34 serijos. Serialas bus keturis kartus per savaitę.

“Tai bus pirmas lietuviškas kovinis serialas, kurio siužetą parašė lietuvis – Erikas Kundreckas“, - kalbėjo vienas iš prodiuserių Gediminas Juodeika.

Antradienio vakarą susirinkusiųjų viename iš Kauno restoranų laukė ir staigmena - specialiai pačių aktorių pagamintas žvėrienos troškinys bei gardus serialo tortas.

Antrasis serialo sezonas – išskirtinai Kaune ir Kauno rajone pagamintas produktas, kurio virtuvėje sukasi gerai žiūrovams pažįstami ir debiutuojantys aktoriai.

Sandra Daukšaitė, Tomas Erbrėderis, Gediminas Juodeika, Albinas Kėleris, Evita Malaškevičiūtė, Agnė Grūdytė, Ričardas Vitkaitis, Ugnė Žirgulė, Brigita Arsobaitė ir debiutuojantis režisierius Andrius Žiurauskas susirinkusiems pasakojo serialo kūrimo peripetijas, darbą užkulisiuose ir atskleidė pikantiškų detalių, kurios nepateko į TV eterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)