Prieš dvejus metus Šiauliuose žinomas verslininkas ir politikas Andrius Šedžius susituokė su 16 metų jaunesne dainininke Monika Kvietkute. Svarstančių apie jų poros ateitį niekada netrūko: vieni skaičiavo, kiek laiko ši pora išbus kartu, kiti svarstė, kodėl šešiolika metų už savo vyrą jaunesnė mergina teka už kartą išsiskyrusio ir tris vaikus turinčio Andriaus. „Man patinka būti šeimos moterimi, jau nuo paauglystės žinojau, kad mano tikslas ne karjera ir pinigai, o šeima“ - sako Monika.

Monika Šedžiuvienė prisipažįsta, kad praėjus dvejiems metams nuo įspūdingų vestuvių atsiradęs pavydas trukdo šeimos ramybei. „Neslėpsiu, patikrinu iš kelionių grįžusio vyro telefone esančias žinutes ir elektroninį paštą. Žinau, kad tai kvaila. Tačiau nieko negaliu sau padaryti, esu labai pavydi. Niekada negalvojau, kad taip pavydėsiu savo vyro. Tačiau pavydžiu ne be pagrindo ir Andrius tai žino“, - aiškina Monika. Ji sako, kad ir moterys šiais laikais sau leidžia labai daug. Žinodamos, kad Andrius yra vedęs, jos vis tiek rodo ypatingą dėmesį ir flirtuoja.

Šedžių porą taip pat skiria ir nevienodas požiūris į santuoką bei dėmesį sutuoktiniui. „Andrius įsivaizduoja, kad moteriai labiausiai reikia finansinio saugumo: namo, automobilio, dovanų, drabužių. Tačiau man tai nėra svarbiausi dalykai. Dėmesio trūkumo užpildymas dovanomis manęs nežavi“, - tvirtina mergina.

Monikos interviu apie Šedžių šeimą drebinantį pavydą ir galimas skyrybas – jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)