"Aš labai noriu iš čia išeiti. Nes labai noriu pamatyti Viktoriją", - tiesioginiame eteryje prisipažino Andrius. Projekto rengėjų vaikinas paprašė, kad šį savaitgalį jam būtų leista pasipiršti prieš kameras. Andrius taip pat užsiminė, kad norėtų vilkėti kostiumą, o brolis būtų informuotas apie reikalą padėti nupirkti sužadėtuvių žiedą.

Šeštadienį studijoje tiesioginę transliaciją stebėjo ir Andriaus mylimoji Viktorija. Mergina "Paslapčių namų" vedėjui Marijonui Mikutavičiui prisipažino, kad piršlybų staigmena jai būtų buvusi kur kas mielesnė, jei jos mylimasis nebūtų išsakęs jos prieš visą Lietuvą.

"Paslapčių namų" žiūrovai nusprendė netrukdyti mylimiesiems ir iš projekto išbalsavo Andrių. Šis tik įžengęs į studiją prieš kameras ir visą Lietuvą pasikvietė savo mylimąją, paprašė jos rankos.
Andriaus mylimoji Viktorija

"Aš norėčiau būti klounu, kad niekada netiltų tavo juokas. Norėčiau būti vandeniu, kad niekada nevystų tavo žiedas. Norėčiau būti imunitetas, kad tavęs nepultų ligos. Ar sutinki būti ta vienintele iki mirties, ar būsi mano žmona? - parklupęs ant kelių mylimosios klausė "Paslapčių namus" palikęs Andrius. Vaikinas, sulaukęs teigiamo atsakymo, apdovanojo savo mylimąją aistringu bučiniu.

"Tai yra įsimintiniausia diena mano gyvenime", - neslėpdamas susižavėjimo sakė Marijonas. "Mano irgi", - glausdamas sužadėtinę nusišypsojo Andrius.
Andrius ir Viktorija

Andriaus romantiškų jausmų proveržis ir prašymas leisti viešai pasipiršti savo mylimajai Viktorijai sukėlė ant kojų visą realybės šou kuriančią prodiuserinę kompaniją „TV Manija“, nė akimirką nenusižengiančią griežtoms projekto taisyklėms.

„Pirmą kartą mano karjeroje ir apskritai Lietuvos realybės šou istorijoje žmogus, vos mėnesį gyvendamas šou, šiuo atveju – „Paslapčių namuose“, suskumba pasipiršti savo mylimajai, laukiančiai anapus ekranų. Tai milžiniška staigmena jai, nes mergina apie sumanymą neįtarė", – sakė prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Šią savaitę TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ buvo ne tik romantikos, bet ir muštynių. Tarp dalyvių įvyko dramatiškos grumtynės, kurių metu susikivirčijo projekto dalyviai Tomas ir Vaidas. Vaikinai taip susikibo, kad juos prireikė išskirti.

Paaiškėjo, kad Tomas iš Balso gavo misiją – nemandagiai ir atstumiančiai elgtis prie pietų stalo: garsiai čepsėti, raugėti ir bent kelis kartus pasakyti – kokie neskanūs pietūs.

Pietus gaminti buvo patikėta emocijų nerodančiam melancholiškajam, aukos vaidmenį mielai prisiėmusiam Gintautui.

Tomas kažkodėl sugalvojo savo užduotį atlikti maksimaliai: bjauriai elgtis ne tik per pietus, bet ir visą likusią dieną. Jis, sėdėdamas prie stalo ir krapštydamas nosį, pradėjo dainuoti dainelę apie Valdą, kuris neva tuoj paliks „Paslapčių namus“, ragino konkurentą pradėti krautis daiktus, dainavo jį pašiepdamas, ironizuodamas, o paėmęs maisto dėžes, visas jas nešė Valdui.

Prieš sekmadienio „Chorų karus“ savo balsus scenoje demonstravo Vilniuje gyvenančių žmonių Šachmatinis choras su vedlėmis „Šarkomis“ priešakyje, įvyks romantiškoji, labai netikėta šou dalis.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (500)