Garsiuose filmuose, tokiuose kaip „Žvaigždžių dulkės“, „Žmogus, kuris žinojo per mažai“ „Tristanas ir Izolda“ bei Guy Richy režisuotame filme „Lok, Stok arba Šauk“ vaidinęs aktorius Lietuvos žiūrovams geriau žinomas ne dėl savo darbų, o todėl, kad yra Dalios Ibelhauptaitės vyras.

Ir Dalia, ir Dexteris neslepia džiaugsmo, kad serialas „Viešbutis „Babilonas“ bus rodomas Lietuvoje. Dalia prisipažino, kad ilgai svarstė, kodėl šio serialo dar neparodė nė viena jos tėvynės televizija, nes šiaip jį jau turėjo galimybę matyti 33-jų įvairiausių pasaulio šalių žiūrovai – pradedant Čekija ir baigiant Naująja Zelandija ar Tailandu.

Serialas „Viešbutis „Babilonas“, kurį jau įpusėjus vasarai pradės rodyti TV3, vaizduoja šiuolaikiško itin prabangaus Londono viešbučio gyvenimą. Sakoma, kad šiame 5 žvaigždučių viešbutyje išsipildo visos svečių svajonės, nes nė viena paslaptis neprasprūsta už jo sienų.

Serialas yra sukurtas pagal to paties pavadinimo britės Imogen Edwards-Jones knygą. Jame susipina humoras ir drama, svečių įgeidžiai atskleidžiami su garsiuoju britų humoru, o gyvenimo dėsniai dažnai priverčia ir susimąstyti.

Kaip teigia serialo kūrėjai, tai istorija, kuri įtrauks žiūrovą į pasaulį už besišypsančių veidų, prabangių fasadų ir spindinčių sietynų ir parodys pašėlusią, kupiną įtampos nuolat skubančių darbuotojų kasdienybę.

Imogen Edwards-Jones savo knygą parašė remdamasi anoniminiu šaltiniu, todėl tiek knyga, tiek filmas atspindi realius tikro gyvenimo įvykius. Rašytojos šaltinis net 16 metų dirbo beveik visuose garsiausiuose Londono viešbučiuose ir puikiai išmano to verslo paradinę pusę ir užkulisius.
Naujasis serialas jau sudomino viso pasaulio žiūrovus, tikimasi, kad ne mažiau populiarus jis bus ir Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją