Tuo metu 66-erių verslininkė ir politikė Kristina Brazauskienė papasakos, kodėl važiavo į Ispanijoje vykusį būrėjų ir ekstrasensų suvažiavimą iš viso pasaulio. Moteris prisipažins vykusi ten tam, kad galėtų pabendrauti su mirusiu sutuoktiniu prezidentu Algirdu Brazausku.

„Jis pasakė taip: jei aš ateityje nenorėsiu būti viena, mes būsim dviese“, - pasakos K. Brazauskienė.

Pas būrėją lankytis teko ir kitai dainininkei, 25-erių Liepai Mondeikaitei. Mergina kelis kartus vyko pas tą pačią būrėją, kaip ir grupės kolegė Natalija Bunkė. Tikslumu garsėjančiai aiškiaregiai Liepa paklojo šimtus litų, ir išgirdo pranašystę, kada sutiks būsimą savo vyrą, ir kaip jis atrodys.

„Atsakymai į man rūpimus klausimus buvo brangesni nei pinigai. Būrėja pasakė, kad dabar aš labai išgyvenu, dabar labai sunku. Bet vasaros pradžioje, vasaros viduryje atsiras kitas žmogus... Ji netgi apibūdino, koks žmogus bus mano gyvenime. Kad bus labai aukštas, apie du metrus, netgi įvardino skaičių. Dviejų metrų vyriškis, kuris be galo mane mylės“, - pasakos L. Mondeikaitė. Atrodo, būrėja neklydo – dainininkės Liepos vestuvės vos po kelių mėnesių.

Tad kokias dramas gyvenime patyrė žinomos moterys, kad patraukė net pas aiškiaregius ir būrėjus? Kokias sumas už norą sužinoti ateitį joms teko pakloti? Ir kokie būrėjų išpranašauti įvykiai išsipildė?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)