Grįžus namo vyrui, turėtumėte jau laukti su vakariene, o pasitikti jį taip, tarsi į namus būtų atvykęs Dievas. Antrosios pusės akivaizdoje taip pat turėtumėte niekada neapkalbinėti kitų, neužkrauti savo rūpesčių, ir kaskart kalbėti tik maloniu, švelniu balsu, ir tik apie malonius dalykus. Ir pagaliau išmokti vyrui kasdien būti moterimi penkiuose vaidmenyse - ne tik žmona, mama, tarnaite, tačiau ir meiluže bei mūza.

Tuomet jis niekur neišeis, nes vyrai patys niekada nepalieka moterų, tiesiog moterys juos išveja neteisingu elgesiu. Tokius patarimus iš moteriškumo mokytoja save pristatančios latvės Antros Počos šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ išgirs lietuvės.

Daugeliui tokios gyvenimo tiesos iš tiesų pasirodys kaip šeiminiai patarimai moterims viduramžiais. Tačiau tai tik keletas moters gyvenimo tiesų, kurių moko į Lietuvą dažnai atvykstanti latvė. Į jos paskaitas Lietuvoje bei Latvijoje kaskart susirenka pilnos salės moterų.

Vienos jų - garsios lietuvių aktorės Ineta Stasiulytė ir Aušra Štukytė. Tad ko pas Antrą traukia garsios moterys, o kartais ir vyrai? Kokių principų, anot Antros, turi laikytis kiekviena moteris, jei tik nori būti laiminga? Ir kokios taisyklės padės perauklėti ne tik smurtautoją, tačiau ir galbūt patraukti solidžią padėtį užimančio vyro dėmesį?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)