Skriaudžiamas šuniukas buvo nuvežtas pas veterinarus ir jam padarytas kraujo tyrimas bei nustatyta, kad su šunimi viskas gerai, tačiau liudytojai sako, kad gyvūnas be dantų, šeimininkas jo nešeria bei jam bėga kraujas iš burnos.

„Su veterinarų išvadomis nesutinku. Kaip bebūtų, jie pasakė, kad šuo valgo ir geria, aš manau, kad jeigu būtų viskas gerai, kaimynai man neskambintų“, - laidoje kalbės R. Šarkienė.

Tuo metu laidoje dalyvavęs šuns šeimininkas sakys, kad jis savo augintinio nekankina. Anot jo, šuniukas valgo ir laksto bei džiaugiasi gyvenimu. Šeimininkas pripažins, kad kartą veterinarams jau sumokėjo 160 litų, ir visos problemos kyla dėl to, nes šuo yra tiesiog senas.

„Jis gyvas, gyvena, bėgioja. Dabar man reikia milijono litų, kad jis auksinius dantis turėtų?“, - laidoje „Yra kaip yra“ šiandienos popietę kalbės augintinio šeimininkas.

Visų įvykių liudytoja Ilona savo automobiliu vežė šuniuką pas veterinarus. Ilona pripažįsta, kad šuo vardu Aras – labai garbingo amžiaus. Anot jos, kai gyvūnui tiek metų, išlenda labai daug visokių problemų. Ilonos teigimu, tokio amžiaus šunims yra dažnai paplitę augliai.

Pašnekovė teigs, kad šeimininkas šuniuko turbūt nekankina, tiesiog žmonės, kurie pranešė apie šią situaciją, nėra susidūrę su tokiomis problemomis.

Kita laidos dalyvė Brigita mano, kad ši situacija – šuns kankinimas, kadangi šeimininkas jo negydo. Moteris sakys, kad tada galima palikti ir senus žmones, kurie serga, kuriems skauda ir jų negydyti.

Brigita sako, kad auglys – atviras, jis yra ant šuns lūpos, nors moteris pripažins, kad šuniuką matė tik filmuotoje medžiagoje. Brigitą ypač piktina, kad veterinarai laikosi pozicijos, kad senam šuniukui pagalba nėra reikalinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)