Praėjus daugiau nei pusmečiui po vestuvių su Deivydu Zvonkumi Katažina tikina, kad iki šiol išgyvena romantišką etapą.

„Esu girdėjus kalbų, kad po vestuvių moteris nebenori nei puoštis, ją užvaldo buitis. Mums su Deivydu taip nėra – atvirkščiai, norisi dar labiau stengtis dėl meilės. Būna, visaip palepinu savo vyrą, pagaminu jam kokį skanėstą ir netikėtai atvežu į studiją. Per darbus mažiau laiko lieka romantikai, bet daugiau - pasiilgimui“, - pasakojo Katažina.

Nedaug kas žino, kad Katažinos daina „Po vasaros dangum“ – ypatinga ir itin daug reiškianti Katažinai. „Tai buvo pirmoji mano gyvenimo meilės dovana man mūsų draugystės pradžioje. Vieniems vaikinai dovanoja gėles, saldumynus, o man Deivydas padovanojo dainą. Jausmas – nenusakomas. Ir dabar klausant tos dainos kūnu laksto šiurpuliukai“, - pasakoja Katažina ir netikėtai pravirksta. O besiklausydama tobulos meilės istorijos pavymui ašarą braukti ima ir Vaida Genytė, kuri ir atliks „Po vasaros dangum“. „Ji tokia laiminga, tai labai aiškiai matosi ir graudina“, - sako Vaida.

„Taip, esu be galo laiminga ir kartais to neįvertinu“, - patvirtina Katažina.

Dainininkės ir kompozitoriaus šeimos pokalbiuose vis daugiau vietos skiriama temai apie šeimos pagausėjimą. „Žinoma, šnekamės apie vaikus, ir ne tik šnekam!“, - juokiasi Katažina. Tačiau netrukus užsisvajoja. „Augau su dviem sesėmis, tad ir pati norėčiau ne vieno vaiko. Žiūrėsim. Tikrai nėra taip, kad vaikų neplanuojam, rūpinamės vien karjera. Viską galima suderinti. O kaip ir kada tas bus, priklausys nuo to, kaip duos Dievas ir Deivydas“, - humoro nata užbaigia žymi atlikėja.

Katažinos meilės istorijos ir gyvo garso koncertas – jau šeštadienį šou „Dainuok mano dainą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)