Švęsti šią su gimimo stebuklu siejamą šventę ragins ryškiausi šalies dainininkai, liedami savo gražiausius, švelniausius jausmus motinai. „Didysis Motinos dienos koncertas“ rengiamas jau antrus metus iš eilės ir virsta gražia tradicija.

Gegužės 4-ąją TV3 eteryje skambės dainos mamai, atliekamos netikėtų duetų. „Didysis Motinos dienos koncertas“ suburs ryškiausias šalies muzikos žvaigždes. Nuo scenos savo ir visoms mamoms nusilenks, padėkos ir dainuos Kastytis Kerbedis, Egidijus Sipavičius, Mantas Jankavičius, Vaidas Baumila, Deividas Norvilas, Rūta Ščiogolevaitė, „Džimbos“ vaikai, Evelina Sašenko, Karina Krysko-Skambinė, maestro Stasys Povilaitis, Ieva Narkutė, Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, nuotaikingasis Neringos ir „Tele Bim Bam“ kolektyvas, grieš smuikininkių trio „Electric Ladies“.

Vokalistams akompanuos Kauno miesto simfoninis orkestras, vadovaujamas maestro Martyno Staškaus. Koncerto vedėjais tapo TV3 eterio veidas, „X Faktoriaus“ teisėjas, dainininkas Marijus Mikutavičius ir televizijos, kino, teatro žvaigždė Jurgita Jurkutė-Širvaitė. Netikėtas žinomų žmonių duetas prikaustys žiūrovus prie ekranų ir garantuos gerą nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)