Moterį šou stilistai ir šukuosenų meistrai pavertė ugninga ispane - įsegė gėlės į plaukus, išrinko žibantį švarką, sijoną, o prie margo ansamblio priderino ir efektingus aulinukus. Jubiliatė filmavimo pradžioje sulaukė ir malonios kolegų staigmenos - gėlių ir muzikinio sveikinimo.

DELFI primena, kad į naująjį sezoną muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ grįš atsinaujinęs iš esmės. Pasikeitė ne tik TV šou vedėjai, bet ir didžioji dalis mokytojų.

Šiemet savo patirtimi su projeko dalyviais dalinsis ir juos mokys Deivis ir Renata Norvilai, iš TV3 į LNK migravusi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė bei „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Savo šiltą vietelę TV projekte išsaugojo tik Donatas Montvydas. Iš projekto dėl įvairių priežasčių pasitraukė ir keletą sezonų mokytojavęs Merūnas Vitulskis, šeimyninis Valinskų duetas bei Katažina Zvonkuvienė.

Kaip buvo skelbta anksčiau, ne vieną sezoną „Lietuvos balsą“ vedusius Rolandą Vilkončių keičia Rolando Mackevičiaus ir Jono Nainio duetas.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)