Filmuodamasis realybės šou apie savo gyvenimą, Žilvinas Žvagulis prasitarė, jog norėtų vesti savo žmoną Ireną Starošaitę Dievo akivaizdoje. „Deja, taip jau nutiko, kad su Irena mes esame susituokę tik Santuokų rūmuose, o prieš Dievą aš tebesu vedęs savo pirmąją žmoną“, – pasakojo Ž. Žvagulis.

Žinomas dainininkas ryžosi paklausti I. Starošaitės, ar ši norėtų prisiekti amžiną meilę bažnyčioje. Moteris svarstė, ar ši ceremonija yra reikalinga. Kiek pagalvojusi, vis dėlto nutarė ištarti lemtingąjį „taip“. Daugiau detalių paaiškės naujoje realybės šou serijoje Kūčių vakarą.

„Tai labai ilga procedūra“, – DELFI sakė Ž. Žvagulis.

Kaip DELFI sakė projekto prodiuseriai, Ž. Žvagulis kartą jau tuokėsi bažnyčioje su savo dabar jau buvusia žmona. Norint vėl susituokti bažnyčioje, dėl šios priežasties vyrui tektų nueiti ilgą ir sunkų kelią.

Svečiai galėjo pasmaguriauti ant atviros ugnies kepamais skanėstais ir prisiminti juokingas istorijas. Keldami šampano taures už Naujuosius, jie taip pat dalinosi savo išmintingais ir smagiais patarimais, kaip kūrenti šeimos židinį ir gyventi darnoje su savo antromis pusėmis.

Kvietimą atvykti į Ž.Žvagulio vakarėlį maloniai priėmė Inga ir Arūnas Valinskai, Deivis ir Renata Norvilai, Deivydas ir Katažina Zvonkai, Birutė Dambrauskaitė, Rytis Cicinas, „Patruliai“, „Džentelmenai“, „Pinup Girls“ ir kiti.

Ko iš savo svečių išmoks Ž.Žvagulis – paaiškės specialiame naujametiniame projekte „Žvagulio Naujieji“ jau gruodžio 31-ąją.

Vakaro akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)