„Pora kaip tvora – kunigas ir Conchita, nieko nepridursi, - juokiasi Deivydas Zvonkus. – Pamatęs žmoną conchitos vaidmenyje, apsidžiaugiau. Negalėjau patikėti, kaip ji gali keistis. O jeigu ir gyvenime ji taip keisis, man nereikės kitų moterų“.

Naujųjų metų naktį LNK rodys beprotišką muzikinę pasaką apie Raudonkepuraitę - klasikinė Šarlio Pero pasaka taps neatpažįstama. Katažinai, pavyzdžiui, teko Raudonkepuraitės senelės Conchiitos vaidmuo.

Naujųjų metų naktį per LNK netrūks ir kitų staigmenų: „Raudonkepuraitėje“ su Lietuva ir žiūrovais atsisveikins tautinė valiuta - litai. Deivydui Zvonkui teko ant 20 litų kupiūros įamžinto poeto ir kunigo Maironio vaidmuo.

Filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

„Žinant mano gyvenimo būdą, vaidmuo labai su juo kontrastuoja... Bet stilistai, vizažistai pasistengė, ir tapau dvatcoku (dvidešimties litų kupiūra), – juokėsi Zvonkus.

LNK radistai Jonas ir Rolandas naujametę naktį taps legendiniais lakūnais S. Dariumi ir S. Girėnu, kurie puošia dešimties litų banknotą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)