Regis, stambesnis kūno sudėjimas puikiai tiko linksmuoliui anekdotų pasakotojui, tačiau šiandien 38-erių Vitalijus prisipažįsta, kad kančių bandant pasikeisti jo gyvenime buvo nemažiau nei juoko.

„Galėjau rinktis duoti į kailį besišaipantiems iš manęs ar pajuokauti, pasirinkau antrąjį variantą“, - LNK laidoje šį pirmadienio vakarą 20 val. pasakos Vitalijus.

Nuo vaikystės stambus ir sočiai pavalgyti mėgstantis Vitalijus niekada gyvenime netikėjo, kad jam pavyks sulieknėti. Tačiau kardinaliai pakeitęs gyvenimo būdą, kreipęsis į dietologus, sporto trenerius ir masažistus, jis kartu su specialistų pagalba atsikratė net 30 kilogramų svorio. Netekusiam daug svorio Vitalijui pilvo srityje atsirado didžiulis odos perteklius, kurio, kaip vėliau paaiškėjo, niekaip kitaip neįmanoma pašalinti - tik chirurginiu būdu.

„Nežinojau, tiesiog nesuprasdavau, kur dingsta ta oda, kai žmones numeta svorį, man ji kabojo tarsi koks maišas“, - aiškina Vitalijus ryžęsis operacijai, kuri truko kelias valandas ir buvo gan sudėtinga.

Kaip sako profesorius Kęstutis Vitkus, operavęs Vitalijų, „Vis tiek tos operacijos yra tarsi ant skustuvo ašmenų. Tarp gyvybės ir grožio. Visa chirurgija tokia, todėl reikia labai pasverti“.

Merūnas Vitulskis taip pat puikiai žino, kas yra dieta ir griežta kontrolė - per pastarąjį laiką jam pavyko atsikratyti 30 kilogramų. „Scena yra žiauri“, - sako Merūnas.

„Kūno kultas visiškai užvaldęs operos solistus“, - teigia žinomas dainininkas Merūnas. Visai neseniai Merūnas gavo viliojantį pasiūlymą prestižiniame Ispanijos operos teatre sukurti svarbų vaidmenį. Tiek dainininko agentas, tiek ir Merūnas šokinėjo iš laimės dėl galimybės užtraukti ariją pasaulinio lygio operoje.

Tačiau prieš pasirašant kontraktą Merūnui buvo pateikta ir viena sąlyga – kad galėtų suvaidinti bohemišką artistą, Merūnas turi atsikratyti 10 kilogramų. Figūros pokyčiams Merūnui liko vos keli mėnesiai, ir jei nenumes tiek svorio, dainininkas negalės pasirodyti premjeroje.

Apie tai, kiek valios pastangų kainuoja vyriškas grožis ir kodėl scenos asai, kuriems, atrodytų, gyvenimas klojasi kuo puikiausiai, kankinasi dėl svorio. Šį vakarą laidoje „Nuo… iki..” per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)