Pirmąjį vakarą pavyzdį visiems pasirodė lietuviai ESN VGTU nariai. Pasitikimas su duona ir druska kiekvieno, kuris įžengia pro duris, jau patraukė užsieniečių dėmesį. O tautiniais drabužiais apsirengę lietuviai, kviesdami visus įsitraukti į tautinių šokių sūkurį, bei tradicinių patiekalų degustacija tapo neatsiejama vakaro dalis.

Kitą trečiadienį mūsų laukė visada solidūs, bet be galo draugiški ir puikiai nusiteikę prancūzai, kurie nenorėdami atsilikti nuo jau įvykusio Kultūrinio vakaro metu, taip pat buvo paruošę begalės žaidimų, viktorinų bei prizų. Kiekvienas norintysis galėjo dainuoti prancūziškų dainų karaokė, o išalkęs užkandžiauti tradicinių šios šalies valgių.

Ir galiausiai Ispanija, Italija bei Portugalija. Šios trys šalys puikiai susivienijo, pristatydamos savo kultūras. Charizmatiškas charakteris, žymiausi futbolo bei krepšinio atgarsiai bei šokių žingsneliai. Didžiąją vakaro dalį skambanti latino muzika leido kaip mat pasijusti esant Pietų Europoje.

Taigi ESN VGTU komanda mielai kviečia visus, neabejingus skirtingų šalių kultūroms, trečiadienio vakarais apsilankyti „Universiteto Pub“ ir pajusti tą nepakartojamą jausmą, kuris nukelia į vis kitą pasaulio kampelį - nuostabiąją Vokietiją, artimąją Latviją ar egzotiškąjį Taivaną...

Daugiau informacijos galite gauti renginio metu