Tikime, kad daugelis iš Jūsų didžiuojasi, kad Linkuva - Jūsų Tėviškė, džiaugiasi, kad čia gimė Jūsų vaikai. Čia Jūsų Senelių ir Tėvų kapai.

Kviečiame visus, kuriems brangi ir artima mūsų Linkuva dalyvauti šiai šventei skirtuose kultūriniuose, reprezentaciniuose, sportiniuose renginiuose, kurie vyks 2011 metų liepos 15-17 d.

Tikimės, kad ši šventė dar labiau suvienys Linkuvos miesto gyventojus, bendruomenes, suaktyvins kraštiečius, pabirusius po visą šalį.

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (nuotraukos pavadinime nurodykite renginio vietą ir pavadinimą bei Jūsų vardą be lietuviškų raidžių)! Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)