Projekto tikslas yra padovanoti Klaipėdos kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų mokyklai FM sistemą „Amigo T10 /ARC“ ( Oticon A/S, Danija), kuri susideda iš siųstuvo ir neriboto skaičiaus imtuvų su indukcine kilpa, turinčia praplėstą kalbos diapozoną iki 7000Hz.

Koncerte dalyvaus Andrius Rimiškis, Laura Remeikienė su studija, Grupė Kvinta, Inga Valinskienė, Mindaugas Rojus, Vytautas Kairys ir kiti žinomi Lietuvos atlikėjai. Labdaringo koncerto „Per kurčias akis“ auka – 20 Lt.

Klaipėdos Interact klubas „Į žvaigždes“ (AD-ASTRA) nori padėti savo bendraamžiams, kad jie galėtų pajusti geresnę gyvenimo kokybę ir taptų visaverčiais gyventojais, kurie integruotųsi į Klaipėdos visuomenę.

Dėl kvietimų į renginį Klaipėdos koncertų salėje galima kreiptis (išankstinė rezervacija) telefonu į Dominyką Stirbytę (tel.nr. 863663757), Viktoriją Sugintaitę (tel.nr. 869544239) arba el.paštu (stirbyte.dominyka@gmail.com, sugintaite14@gmail.com).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)