Ir patikėkite, tai neturi nieko bendra su karyba ar gynyba, nors ir skamba tarsi kvietimas į savanorius, kas itin aktualu apžvelgus nūdienos aktualijas. Iš tiesų tai viena iš nedaugelio galimybių susitikti akis į akį su dviem puikiais lektoriais, savo amato žinovais, o tiksliau – „Talentų Kartos“ sumanytojais ir įkūrėjais, kurie per aibę darbo metų tiek su jaunimu, tiek su suaugusiais sukaupė žinių bei įžvalgų bagažą, kuriuo nori pasidalinti su jaunąja karta.

Darius Pietaris ir Aleksėjus Žaltkovski nepaliks abejingu. Šie lektoriai nesiūlo utopinių idėjų, netiki stebuklais bei greitais rezultatais. Tiesiog akcentuoja, jog tik kryptingas, nuoseklus darbas gali duoti aukštų rezultatų. Tuo vadovaujasi ir jų sukurta mokymosi programa. Į šį susitikimą kviečiami tik žingeidūs bei tobulėti siekiantys kauniečiai, kuriems svetimas letargo miegas drybsant prie televizoriaus ar kompiuterio monitoriaus. Nes talentas, tebūnie ir įgimtas, apleistas tingumu, pražūva kartu su bėgančiais metais.

Mes teigiame, kad nėra netalentingų žmonių, mes tvirtiname, kad jaunystė ir patirties trūkumas toli gražu nėra esminis minusas, mes tiesiog žinome, jog jauni, kūrybingi ir iniciatyvūs žmonės, atsidūrę tinkamoje vietoje, gali pasiekti karjeros viršūnes žymiai lengviau, tiesiog atradę savo stipriąsias puses.

Mes parenkame įrankius ir metodus, organizuojame specialias užduotis ir mokymus, įtraukiame patikimiausius Lietuvoje ekspertus ir sudarome geriausias sąlygas susikurti sėkmingą karjerą. Kad ši teorija taptų praktika, ir buvo sukurta „Talentų Karta“, besiremiant geriausiais pasaulyje jau atrastais karjeros, mokymosi ir savęs pažinimo principais.

Vilnius su entuziazmu ir lengvu adrenalinu pasitiko naują, iššūkių kupiną programą. To paties tikimės ir iš laikinosios sostinės Kauno. Nebūkime vaiduokliais darbo rinkoje, tapkime profesionalais, atmerkime akis naujoms galimybėms ir spalio 1d. 18.30 val. susitikime Kauno įgulos karininkų ramovėje. Registracija į renginį – čia. http://talentukarta.lt/360-2/